Cathlab symposium 2024

Donderdag 13 en vrijdag 14 juni 2014

8  juni 2023

Cathlab symposium 2023

SAMEN WERKEN AAN HET HART

Welkom op de website van Cathlab Symposium dat op
donderdag 8 juni 2023 plaatsvindt in Nijkerk

upcoming event

Grand Conference hall - 881 7th Ave New York, NY
Welkom

Beste collega

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor het CathlabSymposium 2024, dat plaatsvindt op donderdag 13 en vrijdag 14 juni aanstaande in congreslocatie Hart van Holland te Nijkerk. 

We kijken met veel plezier terug op een succesvol symposium in 2023. Het programma en de sprekers werden ook dit jaar weer zeer positief beoordeeld. Wij hebben de vele ideeën en goede suggesties uit deze evaluatie meegenomen naar het programma voor 2024. Dit heeft ertoe geleid dat wij in samenspraak met het gehele DRES-bestuur hebben gekozen voor een andere en nieuwe opzet voor 2024 met de nadruk op Samenwerking, Crosslearning en Communicatie.

In het kader hiervan werken wij aan een deels gezamenlijk programma met de cardiologen, een gezamenlijke opening van de DRES-meeting en mogelijkheid tot bijwonen van een live case voor onze bezoekers op donderdagochtend. 

Tevens bieden wij op vrijdag een gezamenlijk programma aan in de ochtend met de cardiologen, met aansluitend  een tweeledige sessie voor Cathlab medewerkers zowel voor de Interventiecardiologie als Electrofysiologie. Op vrijdagmiddag zal er een hands-on sessie georganiseerd worden waaraan je kunt deelnemen waarvoor je je kunt inschrijven. 

Tot slot mogen de leerzame Best Worst Case presentaties en uitreiking van de Cathlab Award 2024 niet ontbreken op donderdag namiddag. Kortom, een gevarieerd programma!

We hopen jou en je collega’s uit Nederland en België te mogen verwelkomen in juni en wensen je alvast een leerzame dag toe! 

DRES en Cathlab Symposium Congrescommissie

Nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.