Cathlab symposium 2023

8  juni 2023

Cathlab symposium 2023

SAMEN WERKEN AAN HET HART

Welkom op de website van Cathlab Symposium dat op
donderdag 8 juni 2023 plaatsvindt in Nijkerk

upcoming event

Grand Conference hall - 881 7th Ave New York, NY
Welkom

Beste collega

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor het Cathlab Symposium 2023, dat plaatsvindt op donderdag 8 juni aanstaande in congreslocatie Hart van Holland te Nijkerk.

We kijken met veel plezier terug op een succesvol symposium in 2022. Het programma en de sprekers werden zeer positief beoordeeld. Wij hebben de vele ideeën en goede suggesties uit de evaluatie meegenomen naar het programma van 2023.

Het congres wordt geopend door niemand minder dan professor Diederik Gommers. In de middag kun je een keuze maken tussen de Cardiologie-sessie of de EFO-sessie. En ook dit jaar wordt de Cathlab Award uitgereikt aan één van de collega’s die zich in het bijzonder heeft ingezet binnen het vakgebied van de (interventie-)cardiologie.

Tot slot komt een aantal leerzame Worst Case presentaties aan bod, die door collega’s uit verschillende ziekenhuizen gepresenteerd worden. Met dit programma hopen wij jullie weer op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

We hopen jou en je collega’s uit Nederland en België te mogen verwelkomen in juni en wensen je alvast een leerzame dag toe!

Cathlab Symposium Congrescommissie

Ontmoet de sprekers

Programma

Maak kennis met de sprekers van het Cathlab Symposium 2023 . Het belooft weer een inspirerende dag te worden die je niet wilt missen!

Opening door Diederik Gommers

Keynote: Waar gaat jou vuur van aan?

Leerzame worst case scenario’s

Uitreiking van de Cathlab Award 2023

Bekijk volledig programma

Nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.

Ontmoet je collega's

Netwerkdiner

Op donderdagavond vindt tussen 18.30 en 00.00 uur het netwerkdiner plaats. Dé plek om je collega’s beter te leren kennen! Mocht je een overnachting hebben geboekt in één van de hotels, dan kan je gebruik maken van onze shuttle service van en naar het diner. Wel zo veilig en gezellig natuurlijk!

De shuttle bus brengt je om 18.15 uur van je hotel naar het diner. En vanaf 22.00 uur kan je ieder half uur met dezelfde bus retour.

Congreslocatie

Hart van Holland

Ook dit jaar treffen we elkaar in congreslocatie Hart van Holland in Nijkerk. Zowel het congres als het netwerkdiner vinden hier plaats.

Cathlab Symposium 2023

Deze editie mag je niet missen!

Meld je aan vóór 16 februari en maak gebruik van de early bird tarieven